Selecteer een pagina

Lieve schatten,

Type, Strategie en Autoriteit vormen het fundament van Human Design.  

Alle content die na deze 2 eerste experimenten komt is een stukje van het grotere geheel.  

Ik heb het zo ontworpen dat het werkt als één van de bewegende onderdelen MAAR Strategie, Type en Autoriteit is hoe jij energetisch communiceert met en hoe het Universum door jou communiceert.  

Des te meer je oefent en het experiment aangaat, des te beter je resultaten gaan zijn.

Dit is waar jij eerlijk met jezelf mag zijn en de volledige verantwoordelijkheid voor je eigen resultaten mag nemen.  

  • Waar richt je je focus en je gedachten?  
  • Wees lief voor jezelf EN vertel de waarheid aan jezelf.  
  • Laad je je soms nog door je hoofd leiden?  
  • Ben je soms nog veel te kritisch voor jezelf?  
  • Zie je de resultaten die je al wel hebt, nog als toeval of iets dat je eens een keertje goed deed? 

 

Met Autoriteit is nu de tijd gekomen, om even van je oude zelf weg te stappen, degene die nog met je hoofd is geïdentificeerd.  

En ga jezelf maar heel erg oncomfortabel voelen terwijl je het experiment ten volle aangaat om te leren vertrouwen op je innerlijke leiding in plaats van je gedachten.

Je kan de statement: “Dank je Ego, maar ik kan het en ik doe het” gebruiken, elke keer als je voelt dat je niet op je autoriteit vertrouwt.

Sta jezelf toe om te experimenteren, te leren door vallen en opstaan, om het imperfect te doen en journal over je winsten (groot of klein), je doorbraken en je bewustzijn.

Onthou: “Dit is jouw experiment”. 

Schenk aandacht aan de uiterlijke aanwijzingen en hoe je je vanbinnen voelt.  Je bent ontworpen om je goed te voelen en om de relaties, het bedrijf, het welzijn en het leven van je dromen te creëren. 

 

JOURNAL OEFENING AUTORITEIT

  1. Waar heb je in het verleden een beslissing gemaakt die goed voelde en die je dichter bij vreugde bracht?  Op welke manier daagde je Autoriteit op in dit proces, wat zag je, voelde je, wist je?
  2. Waar in het verleden heb je een beslissing gemaakt die uit afstemming leek en die je een geforceerd gevoel gaf?  Waardoor je je voelde vast zitten of in weerstand was?  Wat was de rol die je hoofd speelde in dit proces?  Wat zag je, hoorde je, voelde je, wist je?
  3. Wat is er specifiek beter op dit moment, nu je het experiment bent aangegaan met je type, strategie en autoriteit? Maak een lijstte minimum 3 dingen die nu al beter voelen van het oefenen met je type, strategie en autoriteit.